Представники кафедри КбПЗ на VІІІ Міжнародній науково-технічній конференції «ITSEC»


19 травня 2018

16-18 травня 2018 року представники кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення взяли участь у VІІІ Міжнародній науково-технічній конференції «ITSEC», в Національному авіаційному університеті (м. Київ), присвяченій сучасним досягненням у сфері інформаційної безпеки.

Вони представили наступні доповіді:

  1. Улічев О.С., аспірант кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення – тема доповіді: “Програмна модель розповсюдження інформації в сегменті соціальної мережі”.
  2. Хох В.Д., аспірант кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення – тема доповіді: “Розробка автоматизованої системи виявлення, оцінки та розробки заходів по усуненню загроз в інформаційних системах”.
  3. Шевченко О.О., студент кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення – тема доповіді: “Дослідження методів виявлення ботів у соціальних мережах, які поширюють деструктивний контент”.
  4. Мелешко Є.В., к.т.н., доцент кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення – тема доповіді: “Загрози інформаційній безпеці у рекомендаційних системах соціальних медіа”.