Двом співробітникам нашої кафедри було присуджено обласні премії молодим науковцям Кіровоградської області


19 травня 2017

17 травня 2017 року під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка  відбулося засідання обласної комісії з питань підтримки молодих науковців.

Після перегляду презентаційних проектів 6 молодих науковців, які претендували на отримання премії, та детального обговорення методом голосування було обрано 3 переможці, серед яких 2 представники нашої кафедри:

І премію присудили Олександру Доренському – старшому викладачу кафедри програмування та захисту інформації Центральноукраїнського національного технічного університету за науковий проект з методології та технології проектування і тестування програмного забезпечення складних систем.

ІІ премію присудили Єлизаветі Мелешко – кандидату технічних наук, доценту кафедри програмування та захисту інформації Центральноукраїнського національного технічного університету за розробку методів аналізу соціальних мереж з погляду інформаційної безпеки держави.

18 травня 2017 року у приміщенні Кіровоградського кібернетико-технічного коледжу на святкуванні «Дня науки» нашим співробітникам були вручені відповідні дипломи.

Колектив кафедри програмування та захисту інформації вітає своїх колег та бажає їм подальших успіхів у науковій діяльності!

Детальніше на сайті Кіровоградської обласної державної адміністрації