Команда МТФ вразила своєю ерудицією в брейн-рингу


10 квітня 2017

6 квітня 2017 року відбувся профспілковий чемпіонат ЦНТУ з інтелектуальної гри «Брейн-ринг», в якому перше місце виборола команда механіко-технологічного факультету «Кодєри», яка складається переважно із студентів кафедри програмування та захисту інформації групи КІ-16:Грішин Максим,Сніховський Андрій,Казбеков Дмитро (капітан),Масян Максим, Давиденко Дмитро.

Ці студенти завжди життєрадісні, весело дивляться на життя, тому не дивно, що їм багато що вдається. І завдяки своєї легкої вдачі серед п’яти команд на змаганні саме в них виявилася найкраща ерудиція, вміння швидко проявити свої знання, працювати в команді.

Переможці були нагороджені грамотами, призами та смачним тортом. Щиро вітаємо наших студентів, бажаємо творчої наснаги та нових звершень!

А тепер кілька слів від самих переможців про цю гру:

Сніховський Андрій:

«Атмосфера була весела і в той же час напружена.Ми з веселощами відповідали на питання, навіть і не думали, що займемо перше місце. Гра принесла масу задоволення і веселощів. Наступного разу також візьму участь!»

 Масян Максим:

«Чесно кажучи, йдучи на брейн-ринг, ми не очікували перемоги. Ми йшли туди з метою розваги і склалося так, що нам ще вдалося здобути перемогу, отримати для себе корисний, цінний досвід, а також призи. Дякую студпрофкомуза подібні заходи»

Давиденко Дмитро:

«Було весело, не складно, хоча спочатку все здавалося не надто простим. Не очікували, що займемо перше місце. Отримали багато позитивних емоцій і вражень. Навіть призовий торт залишили на наступний день, щоб довше смакувати відчуття нашої перемоги»

Грішин Максим:

«На перше місце ніхто не сподівався, ми просто прийшли повеселитися, але якось все пішло-поїхало: ми виграли у одних, інших, ось і півфінал, потім фінал. По дорозі до столу у фіналі я сказав: “ну, друге точно є, і взагалі відмінно”, але і в цій партії виграли»

Казбеков Дмитро:

«Дякую командам-суперникам за гру. Це було круто! Хотілося б ще в таку зіграти. «Кодєри» непереможні!!!»

Проведення такого типу заходів допомагає урізноманітнити навчальний процес, дозвілля та створити мотивацію серед студентів брати участь у житті своєї кафедри, факультету, університету.

Ольга Ладигіна

Фото – Олександр Виноградов,

Олександр Вітошко, ст. гр. КІ-16-1