Зимове святкування МТФ


21 грудня 2016

Кафедра програмування та захисту інформації спільно з кафедрою металорізальних верстатів та систем механіко-технологічного факультету ЦНТУ відкрили сезон новорічних свят днем Св. Миколая.

Це був цікавий формат виступу студентів МТФ, який включав в себе музичні номери, конкурси, святкову лотерею та незвичайного Миколаїча, покровителя студентів (Бондаренко Антон, ст. гр. КІ-13), з чарівними супутницями – янголятами (Пфо Ольга, ст. гр. КІ-13 та Ковальчук Анна, ст. гр. ПМ(МО)-16м).

Активну участь в підготовці свята взяли Ольга Пфо (студентський декан МТФ, студентка кафедри програмування та захисту інформації) та Вікторія Фролова (спеціаліст кафедри металорізальних верстатів та систем), до авторства якої ще належить сценарій, який так потішив глядачів.

Ведучий свята (Владислав Коваль, ст. гр. КІ-15) вміло розкрив особливості характеру Миколаїча, що дало змогу зрозуміти – Миколаїч такий же як і кожний з нас, йому притаманні ті ж емоції, що і нам! Але йому важче, бо на ньому лежить величезна відповідальність за всіх студентів. У нього є навіть скрижаль з заповідями для студентів!

Дуже приємно здивувало те, що викладачі обох кафедр, завідувач кафедри програмування та захисту інформації та декан механіко-технологічного факультету жваво прийняли участь у веселих конкурсах, що й викликало бурхливу радісну реакцію студентів.

Ще був інтригуючий момент, до якого була прикута вся увага глядацької аудиторії – лотерея, що тричі розігрувалася – комусь пощастило, а комусь ні. Зате всі, хто був на святі, отримали передбачення на наступний рік від янголят. До речі, ваза, з якої витягали номери лотерейних білетів, була роздрукована на 3D принтері, розробленому на кафедрі металорізальних верстатів та систем.

Дякуємо всім, хто відгукнувся на участь у цьому веселому зимовому святі, вокально-інструментальному ансамблю ЦНТУ, студентському молодіжному клубу ЦНТУ за підтримку.

Ольга Ладигіна