Лабораторно-практичні заняття від дилерів BEDNAR&AGRORESURS


26 вересня 2024
26.09.2024 р. на базі кафедри сільськогосподарського машинобудування ЦНТУ в рамках відкриття лабораторії «Інноваційної агротехніки та агротехнологій» відбулась серія лабораторно-практичних занять фахівцями BEDNAR за підтримки AGRORESURS.

Лабораторно-практичні заняття від дилерів BEDNAR&AGRORESURS

Сьогодні, після закінчення урочистостей з відкриття лабораторії «Інноваційної агротехніки та агротехнологій», яку створено для здобувачів освіти, що навчаються за спеціальностями Агроінженерія та Агрономія, відбулись декілька лабораторно-практичних занять для студентів спеціальностей Агроінженерія, Агрономія та Екологія від фахівців компанії BEDNAR FMT за сприяння дилерського центру AGRORESURS та безпосередньої участі директора «BEDNAR» в Україні та Молдові Михайла КРИШКА.

Здобувачам і співробітникам кафедри сільськогосподарського машинобудування був представлений багатофункціональний культиватор ROW-MASTER RN 6400, призначений для проведення міжрядного обробітку, руйнування ґрунтової кірки та усунення бур’янів на широкорядних посівах. Особливістю представленої моделі є можливість широкої модифікації, залежно від потреб, збільшений кліренс та використання системи автоматичного ведення по рядку CultiCam – камери, яка зчитує рядки культури та передає інформацію в систему, що в свою чергу надсилає дані в блок управління. Надалі сигнали передаються на електромагнітні клапани, що рухають рамки вліво або вправо. Камера може управляти культиватором навіть на ранньому етапі росту культури. Це значно підвищує продуктивність та комфорт роботи.

Фахівці BEDNAR зупинялись не лише на технічних характеристиках культиватора, а й технологічних особливостях його застосування.

Вдячні партнерам за проведені заняття і сподіваємось на продовження співпраці!

Особливу вдячність висловлюємо директору «BEDNAR» в Україні та Молдові Михайлу КРИШКУ та дилерському центру AGRORESURS!