Кожен з нас у своєму житті так чи інакше обов'язково стикається з результатами державного управління незалежно від інших обставин)


26 червня 2024

Якість життя, можливості гідної праці, освіти, охорони здоров'я, безпеки та безліч інших обставин тісно залежать від якості управлінських рішень на державному і місцевому рівнях .
Отже, державна сфера потребує залучення молодих, талановитих і креативних фахівців, підготовку яких здатна забезпечити кафедра ЕМКД!
Саме тому чергова зустріч у рамках Літньої школи кафедри ЕМКД була присвячена питанням менеджменту на державному рівні !
Розглянули основні ознаки і функції держави, принципи державної служби, специфіку менеджменту у публічній сфері, ключові засади ефективного державного управління та якості сучасного державного службовця !
Вдячні шановним учасникам і з радістю запрошуємо на навчання за спеціальністю 281 "Публічне управління та адміністрування" (бакалавр, магістр) ! Приймальна комісія кафедри ЕМКД чекає на Вас влітку в ауд. 2 ЦНТУ та готова відповісти на всі Ваші питання за тел. 050 77 79 905 !
До нових зустрічей