Центральноукраїнський національний технічний університет на запрошення керівництва Дендропарку представив аграрну експозицію, присвячену 270 річчю м. Кропивницького


21 вересня 2024
На запрошення керівництва Дендропарку м Кропивницького Центральноукраїнський національний технічний університет, за безпосередньої участі Агротехнічного факультету представив аграрну експозицію і до пізнього вечора дарував позитивні емоції гостям.

Кропивницькому - 270!!!


Центральноукраїнський національний технічний університет на запрошення керівництва Дендропарку м. Кропивницього представив аграрну експозицію і до пізнього вечора дарував позитивні емоції гостям з нагоди 270-річчя Кропивницького.

Кіровоградщина недарма асоціюється як центральний регіон нашої держави, який має потужний агропотенціал. Тут зосередженні як потужні агровиробники сільськогосподарської техніки, так і перспективні та успішні агроформування нашого регіону. Захід відвідали як мешканці, так і гості міста. Головними відвідувачами, звісно ж були найменші громадяни нашої держави. Щаслива малеча перетягувала гарбузи і яблука з місця на місце, крутила кермо трактора (який, доречі, використовується нашими магістрами агроінженерами для проведення польових досліджень) і так енергійно тиснула на перемикачі, що коли затемно ми вирушали в дорогу, жодна лампочка не ввімнулася.

І звісно ж, ми не могли оминути можливість подякувати нашим захисникам, які вже впродовж 10 років забезпечують нам можливість проводити подібні заходи, навчати молодь, навчатися і бути вільними! Особливе місце нашої експозиції - затрофеєний нашими бійцями РПГ і "наш" шведський АТ-4, черга для фото з якими була не меншою, ніж до лотка з солодкою ватою. А ще ми дарували за донати гільзи к. 12,7 мм, розписані Mary Vasylkovska. Завдяки Вашим донатам, ми зібрали понад 2760 грн, які вже започатковують черговий збір на засіб РЕБ для наших захисників з в/ч А4712.

Гарний день! Гарне місто! Гарні люди!

PS: особлива вдячність керіництву і менеджменту Дендропарку, керівництву, викладачам і студентсву всіх кафедр Агротехнічного факультету ЦНТУ - ви найкращі!!!