Співпраця кафедри КбПЗ із Харківським кластером ІТ


08 жовтня 2024

08 жовтня 2024 року викладачі кафедри КбПЗ взяли участь у черговому онлайн-зустрічі з Харківським кластером ІТ, який представляла проєктний менеджер Марія Рудинська.

Учасники заходу обговорили підписання Меморандуму про співпрацю, долучення кафедри КбПЗ до спільноти Харківського кластера ІТ й набуття статусу освітнього партнера Кластера. Підставою для укладання Меморандуму є потреби ІТ-галузі у збільшенні кількості фахівців та підвищення рівня їх підготовки для сфери інформаційних технологій, покращення рівня ефективності та культури праці шляхом поширення використання інформаційних технологій, а також створення найбільш сприятливих умов для впровадження новітніх інформаційних технологій. Меморандум укладається для втілення ефективних форм співпраці Кластеру і кафедри КбПЗ заради забезпечення задоволення потреб у сфері ІТ, підвищення конкурентоспроможності викладачів та здобувачів освіти з інформаційних технологій в умовах сучасного ринку праці, заохочення студентів до навчання у фокусі майбутньої кар'єри, підвищення рівня обізнаності використання працівниками університету сучасних ІТ.

Крім того, працівникам кафедри було доведені події та проекти, які організовує Харківський кластер ІТ, й запропоновано брати активну участь у їх реалізації.