Студентські олімпіади з ІТ-спеціальностей ЦНТУ


14 січня 2024

На базі кафедри КбПЗ у весняному семестрі 2023/2024 н.р. відбудуться олімпіадні змагання серед здобувачів вищої освіти за спеціальностями «Комп’ютерні науки», «Кібербезпека та захист інформації», «Комп’ютерна інженерія», «Електронні комунікації та радіотехніка».

Олімпіада з ІТ-спеціальностей ЦНТУ є змаганням студентів у застосуванні здобутих знань, умінь і навичок, а також у професійній підготовці майбутніх фахівців з комп’ютерних наук, кібербезпеки й захисту інформації, комп’ютерної інженерії, програмування та кіберзахисту інфокомунікацій.

В університетському етапі Олімпіади можуть брати участь всі охочі студенти ЦНТУ, у тому числі іноземці. Учасники, які посіли перше, друге, третє місця в особистому заліку, є переможцями Олімпіади і нагороджуються дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів відповідно.

Перемога в Олімпіаді є підставою для зарахування додаткових балів при визначенні рейтингу успішності здобувача вищої освіти згідно з Правилами призначення і виплати стипендій у ЦНТУ.

Для участі в змаганнях, які відбудуться у квітні 2024 року, необхідно до 29 березня 2024 року зареєструватися за посиланням.

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ

Координатор олімпіади Доренський Олександр Павлович ,

роб. тел.: +38(0522)390449,

телеграм: t.me/ODorenskyi,

фейсбук: www.fb.com/o.dorenskyihttps://www.facebook.com/o.dorenskyi

е-пошта: dorenskyiop@kntu.kr.ua