Спортивно-розважальний захід «День єднання» для студентів КбПЗ


17 жовтня 2023

16 жовтня 2023 року викладачі кафедри екології, охорони навколишнього середовища та здорового способу життя провели для студентів першого курсу кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення спортивно-розважальний захід «День єднання».

Метою заходу було формування навичків студентів КбПЗ працювати у команді на особисту і загальнокомандну перемогу, спілкуванню в екстремальних ситуаціях спортивних змагань.

Загалом було проведено 6 конкурсів:

Конкурс №1 «Кеглі».

Кожному члену команди дається по дві спроби поцілити в кеглі вибудовані в один ряд з інтервалом між ним, який дорівнює діаметру шара.

Конкурс №2 «Фрісбі»

На гандбольних воротах підвішений обруч і учасник команди з відстані 7 метрів має кидаючи тарілку фрісбі попасти у внутрішню зону обруча.

Конкурс №3 «М’яч-ворота»

Кожен член команди має можливість здійснити три спроби попадання у міні-ворота футбольним м’ячем стоячи спиною до воріт і штовхаючи м’яч п’ятою.

Конкурс №4 «Баскетбол»(естафета)

Кожен учасник має пробігти дистанцію вздовж баскетбольного майданчика з веденням баскетбольного м’яч і передати його наступному члену команди.

Конкурс №6 «Конкурс капітанів»

Кожен капітан команди учасниці спортивно-розважального заходу має можливість здійснити п’ять спроб влучити у міні ворота футбольним м’ячем, які розташовані на лінії за баскетбольним щитом із середини баскетбольного майданчика.

В підсумку : команда “Dream Team” – перше місце; команда “Фантастичні ” – друге місце; команда “Команда” – третє місце!