«ЗМІНИМО ЖИТТЯ НА КРАЩЕ!»


20 жовтня 2020


20.10.2020 Оксана Конопліцька
ГЛИНЯНИЙ Данііл, студент кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення (гр.КБ-20), кандидат на посаду Голови Студентської Ради МТФ – соціально-позитивна людина, цікавиться і намагається зрозуміти особистість кожної людини зі свого оточення. З легкістю інтегрується в суспільство і намагається весело урізноманітнити спільне з друзями проведення часу.
Участь в організації концертів, свят, культмасових заходів у своєму навчальному закладі дало йому фундаментальне розуміння процесів громадської діяльності. Плюс добре усвідомлює дисципліну і відповідальність, тому що не тільки виконував покладені на нього обов’язки молодшого віце-сержанта в ліцеї, а й професійно займався спортом (панкратіоном і волейболом).
Данііл вважає, що командна взаємодія в доброзичливій вільній атмосфері – найефективніший спосіб вирішення будь-яких завдань:
«Для мене важливо чути думки, побажання студентів щодо життя в ЦНТУ, так я зможу максимально втілити в життя наші ідеї. А з колективною студентською підтримкою реалізація відбуватиметься швидко, ефективно, просто.»
Ще Данііл радить «Будь завжди в русі, займайся своїм розвитком як фізично, так і морально! Контролюй свою зону комфорту і тайм-менеджмент! »
Передвиборча програма:
– співпрацювати з викладачами для покращення життя в ЦНТУ;
– створити “Wish Box” – скриньку для побажань та пропозицій від студентів та викладачів;
– як можна частіше організовувати спортивні, та інтелектуальні змагання;
– запровадити змагання на найкращу групу в ЦНТУ;
– покращити умови проживання в гуртожитку;
– створити “Книгу рекордів ЦНТУ”;
– захищати права студентів ЦНТУ.
P.S. Вибори Голови Студентської Ради МТФ відбудуться 22 жовтня 2020 року на п’ятому поверсі головного корпусу ЦНТУ.