Студенти КбПЗ здобули медалі обласної студентської універсіади


06 листопада 2023

На Кіровоградщині тривають змагання обласної універсіади 2023-2024 навчального року серед студентів закладів вищої освіти нашого регіону. Універсіаду традиційно організовує Кіровоградське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. Поточного тижня відбулися змагання з настільного тенісу, шахів та шашок.

В обласній студентській універсіаді 2023-2024 навчального року беруть участь представники шести закладів освіти Кіровоградщини. Зокрема, в турнірі з універсіади з настільного тенісу здобувачі освіти кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення Юлія Бойко (група КІ-21-2) і Антон Перепелиця (група КБ-22МБ) посіли ІІ командне місце в заліку закладів вищої освіти.

Також Антон Перепелиця виборов «срібну» нагороду в індивідуальних змагання серед студентів. Друге місце в заліку закладів вищої освіти представники нашої кафедри вибороли й в змаганнях із шашок. Денис Софієнко (група КМ 20) посів другі місця в індивідуальному заліку.

Вітаємо наших  студентів та бажаємо їм нових перемог! Матеріал взято з офіційного сайту ЦНТУ: https://www.kntu.kr.ua/?view=article&id=1136&fbclid=IwAR1_UXVu5cm3P_oxHt-hKxhc0-Mattxn4UvzycJYdHPlVRWsL3wYMX7WcbM