Як студенти КбПЗ волонтерять заради перемоги


27 листопада 2023

Бути волонтером - це означає приділяти частину свого часу соціально значимим проектам, мета яких спрямована на покращення життя людей, які потребують допомоги. Ця діяльність добровільна і сьогодні є стилем життя сучасної людини. Це дозволяє відчувати себе інакше, щасливим та потрібним. Молодіжна кухня - проєкт, що втілюється Агенцією сталого розвитку "Хмарочос" в рамках проєкту "Волонтер Плюс" Програми «Розвиток і підтримка молоді Кіровоградської області через молодіжні ініціативи та UPSHIFT», яку реалізує ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ)

"Молодіжна кухня" готує сухі супи для військових та цивільних, постраждалих від війни, і відправляє саме в ті місця, де вони потрібні.
 
Студент  кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення Калашник Олександр гр. КН-22 теж був учасником "Молодіжної кухні". Допомагав з розвантаженням продуктів, фасуванням, та з залученням молоді до волонтерства. Він розповів, що йому було весело проводити саме так свій час, бо там не тільки можна вести розмови з однодумцями в дружній атмосфері, але й допомогти нашим воїнам.