Удосконалюємо ОПП «Кібербезпека та захист інформації» разом з успішними випускниками


30 травня 2024

27 травня 2024 року відбулася зустріч гаранта освітньо-професійної програми «Кібербезпека та захист інформації» професора Олексія Смірнова з випускниками цієї ОПП різних років. До розгляду оприлюдненого проєкту (https://kbpz.kntu.kr.ua/news/2356) програми долучилися Дмитро Бурейко (випускник 2023 року), Богдан Золотухін (випускник 2022 року), Віталій Смутко (випускник 2022 року), Олександр Ткаченко (випускник 2022 року), Антон Мороз (випускник 2023 року).

Під час обговорення освітньо-професійної програми особливої уваги приділили питанню присвоєння професійної кваліфікації та, відповідно, врахуванню вимог професійних стандартів у змісті ОПП «Кібербезпека та захист інформації». У підсумку дискусії дійшли висновку і разом підтримами позицію про відсутність необхідності додаткового присвоєння профкваліфікації за освітньою програмою, адже потреби у цьому для ефективної професійної діяльності випускники на своїх робочих місцях не вбачають; зокрема, випускник Дмитро Бурейко, який нині працює системним адміністратором ТОВ "Віжн Девелопмент", висловив цілковиту задоволеність здобутими хард- та сорфтскілами з кібербезпеки.

Нагадуємо, всі охочі можуть внести свої пропозиції, зауваження, відгук на оприлюднений проєкт освітньо-професійної програми «Кібербезпека та захист інформації» на електронні адреси, вказані на титульних сторінках проєктів, https://kntu.kr.ua/education/proiekty-osvitnikh-prohram або на feedback@kntu.kr.ua.