Адміністративно-господарча частина


Центральноукраїнський національний технічний університет (ЦНТУ) сьогодні – це багатофункціональний комплекс будівель і споруд загальноюплощею 34,84 тис. кв. м., якийвключаєсімнавчальних та лабораторних корпусів, чотири гуртожитки, студентська їдальня, майстерні, гараж, механічні майстерні та інші будівлі на земельній ділянці 20,44га. Для оздоровлення студентів і співробітників Університет має спортивно-оздоровчий табір «Сосновий гай», розташований неподалік м. Світловодськ на березі річки Дніпро.

Основні напрями діяльності адміністративно – господарчої частини:

  • виконання робіт з обслуговування систем водопостачання, теплопостачання, енергозабезпечення, водовідведення та вентиляційного обладнання;
  • здійснення систематичного нагляду за правильною експлуатацією будівель і споруд університету та ведення обліку їх технічної документації;
  • проведення капітальних, поточних та косметичних ремонтів будівель та споруд, а також приміщень університету; здійснення контролю за якістю виконаних робіт;
  • підготовка будівель та споруд до початку нового навчального року та до експлуатації в осінньо-зимовий період;
  • організація роботи з естетичного оформлення територій, фасадів будівель та споруд;
  • утримання приміщень та територій університету в належному санітарному стані;
  • забезпечення і планування матеріально-технічного постачання для задоволення потреб функціонування всіх напрямів діяльності університету;
  • проведення заходів з економного використання енергоносіїв, водопостачання;
  • участь в укладанні договорів оренди приміщень;
  • здійснення контролю та складання звітів з використання електроенергії, водопостачання, водовідведення та теплопостачання.
Слонь

Слонь Віктор Васильович

проректор з адміністративно-господарчої роботи

39-04-30, приймальня 39-04-69

Коба

Коба Володимир Володимирович

Головний інженер

39-05-65

Головний інженер забезпечує підвищення рівня технічного обслуговування та експлуатації будівель і споруд, інженерних мереж і обладнання систем життєзабезпечення університету шляхом оптимізації матеріальних, фінансових і трудових витрат, якість виконання ремонтних робіт, надійності і довговічності, з дотриманням вимог чинного законодавства України, Статуту ЦНТУ, наказів ректора ЦНТУ, правил внутрішнього трудового розпорядку, правил і норм охорони праці, ПУЕ, ДЕН, ПТЕТУМ, правил пожежної безпеки.

До складу адміністративно-господарчої частини входять наступні підрозділи:

Територіально-транспортна служба

Територіально-транспортна служба забезпечує автотранспортне обслуговування університету, прибирання території університету та озеленення і догляд за зеленими насадженнями, контроль за вивезенням ТПВ, охороною території університету.

Гадомська

Гадомська Людмила Степанівна

завгосп

39-09-33

Лось

Лось Володимир Григорович

відповідальний за охорону

39-05-68

Відділ головного механіка

Відділ головного механіка забезпечує технічне обслуговування і поточний ремонт інженерних мереж систем теплопостачання, водопостачання,водовідведення та вентиляції об’єктів університету. Забезпечує проведення заходів щодо пожежної безпеки і підготовки інженерних мереж університету до роботи в осінньо-зимовий період та відповідає за безперебійну роботу систем життєзабезпечення університету і утримання в робочому стані пожежного водопостачання та пожежних гідрантів.

Відділ головного енергетика

Відділ головного енергетика виконує роботи щодо підтримки в належному стані системи та обладнання забезпечення університету електричною енергією за допомогою ТП-395,ТП-270,ТП-429 та виконання правил пожежної безпеки.

Переверзєв

Переверзєв Ігор Анатолійович

головний енергетик

39-04-90

Експлуатаційно-технічний відділ

Експлуатаційно-технічний відділ забезпечує проведення спостереження за технічним станом будівель і експлуатацію будівель і споруд, проведення поточного ремонту та технічного обслуговування, готує документи щодо проведення підрядних ремонтно-будівельних робіт.

Заворуєва

Заворуєва Інна Петрівна

начальник відділу

39-05-70

Відділ господарчого та обслуговуючого персоналу

Відділ господарчого та обслуговуючого персоналу забезпечує дотримання належного санітарно-технічного стану приміщень і дезінфекцію будівель.

Дашко Ніла Олександрівна

комендант навчального корпусу

39-04-40

Колєчкіна Валентина Миколаївна

комендант навчального корпусу

39-04-40

Відділ матеріально-технічного забезпечення (постачання)

Відділ матеріально-технічного забезпечення (постачання) виконує закупівлю будівельних, господарських, канцелярських матеріалів, обладнання та інвентарю для потреб університету.

Сіроштан

Сіроштан Любов Карлівна

керівник відділу

39-04-56

Світловодський спортивно-оздоровчий табір

Світловодський спортивно-оздоровчий табір забезпечує умови для активного відпочинку, зміцнення здоров’я, занять фізичною культурою і спортом.

Халявка

Халявка Ліля Анатоліївна

завідувач господарством

Студентські гуртожитки

Коменданти та завідувачі гуртожитком забезпечують мешканцями гуртожитку належні умови проживання та утримують в належному санітарному та технічному стані приміщення гуртожитків.

Мєкотов

Мєкотов Валерій Борисович

комендант гуртожитку №1

39-05-12

Колеснік

Колеснік Ліля Володимирівна

комендант гуртожитку №2

39-05-12

Слонь Антоніна Миколаївна

завідувач гуртожитку №З

39-04-52

Крилов

Крилов Олександр Володимирович

завідувач гуртожитку №4

39-04-82

Факультети

Освітні підрозділи